Mitt navn er Katerina Sharapova og jeg er på mitt andre år i en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania.Fra før er jeg utdannet samfunnsøkonom ved Universitetet i Bergen.

Hvorfor Digital Markedsføring?

I dette semesteret valgte jeg å fordype meg i kurset Digital markedsføring, noe jeg synes er både spennende og utfordrende. Dette kurset valgte jeg fordi jeg interesserer meg for digitale teknologier samt konsekvensene for samfunnet som følger av disse. Videre har jeg lyst å videreutvikle mine digitale ferdigheter og lære mer om dagens aktuelle nettverktøy som Google Tag Manager, Analytics, AdWords, osv.

Jobb ved siden av

Ved siden av studiene jobber jeg i to kafeer ved Oslo Sentralstasjon. I min arbeids-hverdag har jeg mange muligheter til å yte god kundehåndtering- og service. Jeg gleder meg til å kunne mer om markedsføring- og service i den digitale verden, da det kan gi gode muligheter i min videre karriere.

Personlige egenskaper

Som person er jeg energisk, strukturert og positiv. Jeg liker å ta ansvar og gir ikke opp før jeg er fornøyd med resultatet. Å møte og samarbeide med nye mennesker er noe jeg liker godt.

Blogg

På denne bloggen vil du kunne lese innlegg om nye teknologier, digital markedsføring og de ulike marketing tools. Du vil også finne innlegg om ting jeg ellers interesserer meg for som for eksempel fitness, helse, musikk, studier og studentlivet.

Om det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt

 

 

– Katerina Sharapova